Monday, December 24, 2012

Ni la pasainya lama tak update

Blog ni lamanya tak dihapdet kata nak hapdet taj hapdet-hapdet... Ehh berapa kali dah sebut hapdet... Tapi apa pun sebenaqnya saya sedang menjalani kursus di luar kawasan (luar dari Kedah). Oleh yang demikian jadi masa saya banyak terhabih kat jalan raya dan hiway untuk ulang alik outstation. Anyway dah nak abih dah kemelut kesibukan itu dan video kat atas ni just saya share kursus yang saya ikuti itu dah nak genap satu tahun. Selepas ni insyaAllah kembali normal dan buleh hapdet wedding-wedding photos...

0 comments:

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873