Saturday, March 26, 2011

Still tak update wedding photos lagi...


Gambaq ni diambik masa skate dengan Am dan kengkawan... Dan singgah jugak kat Putrajaya :D

Jadual agak penuh dan masa terluang di hari-hari bekerja saya pun hanya diisikan dengan kerja-kerja menyiapkan album untuk pelanggan... Walaupun sampai kadang-kadang tu terasa pinau mata asyik mengadap komputer ja... Jadi setelah mendapat tugasan untuk membuat liputan di Tronoh, Perak maka saya dan keluarga bercadang untuk ambil sedikit masa untuk rehat di KL makan angin...

Tetapi masih blog untuk gambaq-gambaq perkahwinan masih lagi tertangguh untuk diupdatekan... :(

InsyaAllah jika ada kelapangan lagi saya akan updatekan secepat mungkin... Untuk instant preview liputan gambaq perkahwinan Mohamad Amin Photography boleh la tengok di personal page Facebook saya :)



Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

2 comments:

apakportefeuille said...

hai abang amin

Mohamad Amin said...

Ya abang Sirr... :D

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873