Tuesday, February 1, 2011

Sunny @ Taman Jubli Emas | 20hb Januari 2011



Dah masuk February baru nak buh nak update benda-benda bulan satu maklum la sibuk sikit dengan wedding job dan lain-lain lagi... Apa-apa pun, entry ni dimasukkan sebab dah lama sangat tak masuk gamaq sports dan seangkatan dengannya... Rindu pulak dan kebetulan ada satu hari saya balik dari studio agak awal dan melawat gelanggang ekstrem YSB di Taman Jubli Emas.

Sunny pulak ada dengan trick dia petang buleh tahan mantap... Yeahhh... Steady Sunny... Wakil Malaysia dia ni orang Kedah pulak tu... Steady lagi...





Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

3 comments:

apakportefeuille said...

tak ajak!!!

Mohamad Amin said...

Tak ajak apa... Iskk ni memang tempat selalu saya lepak ni sirr... Sesaja kuaqkan kamera aritu... Hehehe...

Qibs said...

suruh sunny renyih lain kali

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873