Monday, February 7, 2011

Upcoming Entry...


Husharil & Hani | Alor Setar


Minggu cuti Tahun Baru Cina ni agak banyak majlis kenduri-kendara yang dijalankan untuk meraikan perkahwinan... Dalam masa terdekat saya akan muatnaikkan beberapa entry gambaq-gambaq liputan majlis-majlis

Wednesday, February 2, 2011

Zul & Aishah | Majlis Akad Nikah | 28hb Januari 2011



Dengan sekali lafaz terima nikah Zul & Aishah sah bergelar suami isteri, majlis berlangsung di Masjid Hosba berdekatan dengan pekan Napoh antara Jitra dan Changloon... Majlis yang dimulakan lebih awal sebelum waktu Asar

Breakaway - The Carnivall SP dengan keluarga



Sebagai pengubat letih dan menceriakan keluarga walaupun tak sempat nak pi jalan jauh sampai ke Langkawi seperti yang dirancangkan yang sempat pun pi The Carnivall ja bawak depa main kat taman tema air... Seronok jugak la Fahim sampai kecut jari main ayaq...

Outing Bersama Kengkawan di Bendang | 21hb Januari 2011



21hb Januari baru-baru ni hari Jumaat dan bila hari Jumaat pulak studio beroperasi separuh hari saja sampai pukui 12 tengahari... So petang selalunya diisikan dengan aktiviti keluarga atau bersama kawan-kawan...

Tuesday, February 1, 2011

Sunny @ Taman Jubli Emas | 20hb Januari 2011



Dah masuk February baru nak buh nak update benda-benda bulan satu maklum la sibuk sikit dengan wedding job dan lain-lain lagi... Apa-apa pun, entry ni dimasukkan sebab dah lama sangat tak masuk gamaq sports dan seangkatan dengannya... Rindu pulak dan kebetulan ada satu hari saya balik dari studio agak awal dan melawat gelanggang ekstrem YSB di Taman Jubli Emas.

Muktar & Shakirah | Majlis Akad Nikah dan Khatam Quran | 10hb Januari 2011



Majlis akad nikah diadakan pada malam selepas Isya' di Taman Tunku Sarina kat Jitra disusuli keesokkannya dengan majlis khatam Quran di Langgar.

MPSPK Corporate Photoshoot



MPSPK corporate shoot ini untuk kegunaan mereka melengkapkan hiasan di dalam buku korporat mereka untuk tahun 2010/2011. Studio mini diadakan di pejabat mereka dengan semua setting seperti di studio...

Reen & Faizul | Majlis Pertunangan | 26hb Disember 2010



Sesudah majlis pertunangan Wanie, keesokan harinya pulak majlis pertunangan Reen dan Faizul teman hidup pilihannya yang mana juga teman sekerja di First Solar kat Kulim Hitech area... :D

Wanie & Mijie | Majlis Pertunangan | 25hb Disember 2010



25hb ni antara tarikh yang glamour jugak la untuk adakan majlis seperti kenduri-kendara atau apa-apa majlis keramaian sebabnya ada cuti Hari Natal :D

Untuk hari pada tanggal 25hb ini saya cover majlis pertunangan Wanie dengan jejaka pilihannya Mijie dari Terengganu... Majlis pada hari yang sama Aishah dengan pasangannya akad nikah dan resepsi telah dicover oleh jurugambar ke dua di Kangar, Perlis...

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873