Thursday, January 27, 2011

Rini & Jad | Majlis Resepsi | 18hb Disember 2010



Selamat Pengantin Baru saya ucapkan pada Cikgu Rini dengan pasangannya Jad walaupun blog ni baru nak update atas kesibukan memuncak pada musim cuti sekolah baru-baru ini... Kenduri Cikgu Rini tak putus dengan jemputan yang mai sepanjang majlis... Kawan-kawan di SMKTAA pun ramai yang hadir...

Selamat Tahun Baru Cina



Dengan kesempatan yang tak menyempat nak update wedding stories kat blog ni menyempat jugak saya nak letak entry ni untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina untuk pengunjung blog ini...

Saturday, January 22, 2011

Syam & Jamie | Majlis Resepsi | 18hb Disember 2010



Bersambungan dengan episod mereka dalam entry sebelum ini, akad nikah pada tanggal 16hb Disember 2010 maka mereka pun melangsungkan majlis kenduri perkahwinan mereka pada 18hb Disember berikutnya...

Monday, January 3, 2011

Selamat Tahun Baru 2011

Selam-selam, timbui-timbui... Pejam celik, pejam celik dah 2011 rasa cam masa berlalu macam agak cepat pulak... Padahal kadang-kadang rasa macam tak bergerak pun ada jugak... Terpulanglah pada diri individu masing-masing...

Entry kali ini tahun baru hanya penulisan sahaja oleh kerana kehendak saya yang ingin meng'update' blog masih kekurangan masa kerana banyak kerja-kerja penyelesaian yang dijalankan di siang hari untuk tujuan delivery pada customer yang banyak ambik pakej photo perkahwinan musim cuti sekolah baru-baru ini...

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873