Wednesday, August 24, 2011

Hanim & Zahri | Majlis Akad Nikah | 4hb Feb 2011



4hb Feb lalu adalah satu musim yang agak penuh ngan majlis kenduri kendara sebeitu juga dengan majlis Hanim dan Zahri yang mulanya saya tidak dapat nak buat liputan sendiri tapi saya squeeze masuk ja sebab sama tarikh dengan majlis akad nikah Zaurah dan Hafaris pada malamnya pulak... Perhhh satu hari panjang... Bawak sampai ke malam... Sampai keesokkannya pulak sampai la berminggu-minggu...

Zul & Aishah | Majlis Resepsi | 6hb Feb 2011



Agak lama jugak la nak update... Dah dekat raya baru nak tulis kat internet ni dengan majlis resepsi Zul dan Aishah pada 6 February lalu... lamanya isk isk... Terasa segan pulak nak post gambaq kes lama sangat... ;)

Zaurah & Hafaris | Majlis Akad Nikah & Resepsi | 4hb & 5hb Februari 2011



Musim perayaan juga satu lagi waktu yang paling banyak wedding dan kenduri-kendara... Tarikh dipilih oleh pasangan Zaurah dan Hafaris ni jugak tarikh yang agak keramat la bagi jurufoto-jurufoto... Banyaknya wedding... Kalau la saya buleh buat macam Naruto tu dapat la kaver semua tempahan wedding tapi nak buat lagu mana...

Satu hari satu, yang tak sempat 2nd dan seterusnya kaver... Pasangan ini merupakan tenaga pengajar :) datang tempah awal-awal lagi dari 2010... Hehehe...

Terima kasih kepada pasangan pengantin yang begitu sporting dan memberikan kerjasama malahan layanan kepada saya yang amat baik... :D

Wednesday, July 6, 2011

Update akan datang

Mintak maaf kepada mereka yang sering melayari blog ini kerana lama tidak dikemaskini... Atas kesibukan yang amat melampau dan pihak kami akan cuba mengemaskini blog dalam jangkamasa yang terdekat... InsyaAllah...

Wednesday, May 25, 2011

TIBA-TIBA PROMO MAY 2011

Photobucket



Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Friday, April 29, 2011

Husharil & Hani | Feb 2011



Assalamualaikum, untuk entry ini diupdatekan maka dengan ini kembali teraktif kembalilah blog foto saya yang berkurun tak hapdet-hapdet... Sejak February yang baru berlalu hinggalah April nak habih dah ni baru la dan sikit nak update tu pun ni baru mukadimah la untuk yang awal February.

Saturday, March 26, 2011

Still tak update wedding photos lagi...


Gambaq ni diambik masa skate dengan Am dan kengkawan... Dan singgah jugak kat Putrajaya :D

Jadual agak penuh dan masa terluang di hari-hari bekerja saya pun hanya diisikan dengan kerja-kerja menyiapkan album untuk pelanggan...

Monday, February 7, 2011

Upcoming Entry...


Husharil & Hani | Alor Setar


Minggu cuti Tahun Baru Cina ni agak banyak majlis kenduri-kendara yang dijalankan untuk meraikan perkahwinan... Dalam masa terdekat saya akan muatnaikkan beberapa entry gambaq-gambaq liputan majlis-majlis

Wednesday, February 2, 2011

Zul & Aishah | Majlis Akad Nikah | 28hb Januari 2011



Dengan sekali lafaz terima nikah Zul & Aishah sah bergelar suami isteri, majlis berlangsung di Masjid Hosba berdekatan dengan pekan Napoh antara Jitra dan Changloon... Majlis yang dimulakan lebih awal sebelum waktu Asar

Breakaway - The Carnivall SP dengan keluarga



Sebagai pengubat letih dan menceriakan keluarga walaupun tak sempat nak pi jalan jauh sampai ke Langkawi seperti yang dirancangkan yang sempat pun pi The Carnivall ja bawak depa main kat taman tema air... Seronok jugak la Fahim sampai kecut jari main ayaq...

Outing Bersama Kengkawan di Bendang | 21hb Januari 2011



21hb Januari baru-baru ni hari Jumaat dan bila hari Jumaat pulak studio beroperasi separuh hari saja sampai pukui 12 tengahari... So petang selalunya diisikan dengan aktiviti keluarga atau bersama kawan-kawan...

Tuesday, February 1, 2011

Sunny @ Taman Jubli Emas | 20hb Januari 2011



Dah masuk February baru nak buh nak update benda-benda bulan satu maklum la sibuk sikit dengan wedding job dan lain-lain lagi... Apa-apa pun, entry ni dimasukkan sebab dah lama sangat tak masuk gamaq sports dan seangkatan dengannya... Rindu pulak dan kebetulan ada satu hari saya balik dari studio agak awal dan melawat gelanggang ekstrem YSB di Taman Jubli Emas.

Muktar & Shakirah | Majlis Akad Nikah dan Khatam Quran | 10hb Januari 2011



Majlis akad nikah diadakan pada malam selepas Isya' di Taman Tunku Sarina kat Jitra disusuli keesokkannya dengan majlis khatam Quran di Langgar.

MPSPK Corporate Photoshoot



MPSPK corporate shoot ini untuk kegunaan mereka melengkapkan hiasan di dalam buku korporat mereka untuk tahun 2010/2011. Studio mini diadakan di pejabat mereka dengan semua setting seperti di studio...

Reen & Faizul | Majlis Pertunangan | 26hb Disember 2010



Sesudah majlis pertunangan Wanie, keesokan harinya pulak majlis pertunangan Reen dan Faizul teman hidup pilihannya yang mana juga teman sekerja di First Solar kat Kulim Hitech area... :D

Wanie & Mijie | Majlis Pertunangan | 25hb Disember 2010



25hb ni antara tarikh yang glamour jugak la untuk adakan majlis seperti kenduri-kendara atau apa-apa majlis keramaian sebabnya ada cuti Hari Natal :D

Untuk hari pada tanggal 25hb ini saya cover majlis pertunangan Wanie dengan jejaka pilihannya Mijie dari Terengganu... Majlis pada hari yang sama Aishah dengan pasangannya akad nikah dan resepsi telah dicover oleh jurugambar ke dua di Kangar, Perlis...

Thursday, January 27, 2011

Rini & Jad | Majlis Resepsi | 18hb Disember 2010



Selamat Pengantin Baru saya ucapkan pada Cikgu Rini dengan pasangannya Jad walaupun blog ni baru nak update atas kesibukan memuncak pada musim cuti sekolah baru-baru ini... Kenduri Cikgu Rini tak putus dengan jemputan yang mai sepanjang majlis... Kawan-kawan di SMKTAA pun ramai yang hadir...

Selamat Tahun Baru Cina



Dengan kesempatan yang tak menyempat nak update wedding stories kat blog ni menyempat jugak saya nak letak entry ni untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina untuk pengunjung blog ini...

Saturday, January 22, 2011

Syam & Jamie | Majlis Resepsi | 18hb Disember 2010



Bersambungan dengan episod mereka dalam entry sebelum ini, akad nikah pada tanggal 16hb Disember 2010 maka mereka pun melangsungkan majlis kenduri perkahwinan mereka pada 18hb Disember berikutnya...

Monday, January 3, 2011

Selamat Tahun Baru 2011

Selam-selam, timbui-timbui... Pejam celik, pejam celik dah 2011 rasa cam masa berlalu macam agak cepat pulak... Padahal kadang-kadang rasa macam tak bergerak pun ada jugak... Terpulanglah pada diri individu masing-masing...

Entry kali ini tahun baru hanya penulisan sahaja oleh kerana kehendak saya yang ingin meng'update' blog masih kekurangan masa kerana banyak kerja-kerja penyelesaian yang dijalankan di siang hari untuk tujuan delivery pada customer yang banyak ambik pakej photo perkahwinan musim cuti sekolah baru-baru ini...

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873