Sunday, December 5, 2010

Zura & Fazuli | Majlis Resepsi - 4hb Disember 2010



Salam buat semua yang duk singgah blogsite Mohamad Amin Photography...

Seperti yang dijanjikan di FB, saya nak update blog sahaja yang berbezanya di blog ini ada la sedikit ulasan yang tah apa apa ntah ja... Hehehehe...

So, untuk mulakan, pasangan bagi entry kali ini adalah pasangan yang sama dengan entry sebelum ini Zura & Fazuli | Akad Nikah - 3hb Disember 2010.

Saya memulakan tugas jam 11.30 - 12 lebih kurang begitu dan siap dengan outdoor sampai pukui 6.30 petang lebih awal sedikit kerana keadaan hujan agak membuatkan sesi-sesi outdoor perlu disiapkan lebih awal...

Untuk sesi awalnya pulak tak diliputkan sekali sebab pada hari akad nikah tu tukang make-up dia tak bagi pulak amik gambaq dan kes ini amat menghairankan saya... Kot la dia terkejut dengan flash ka bule bagitau pihak kami supaya jangan gunakan flash ka buleh aih jugak kami buat kerja... Heheheh... Akak make-up jangan ingat shutter kami 1/20 gambaq nak gegaq... Buleh aih kami amik... Kalau sampai nak larang kami nak naikkan ISO pun... Heheheh... Tak perlu saya nyatakan butik pengantin yang mana satu... Tapi kali ini just saya nak letakkan sedikit "Freedom of Speech" saya, saya nak menyatakan bahawa pelanggan yang make-up dan bersiap itu nak jugak gambaq dia bersiap... Kesian dia...

So, mungkin celoteh saya agak pendek kat sini tapi saya ingin mintak maaf kat pihak pengantin Zura dan Fazuli sebab terluah sikit ja dan kedua mintak maaf sebab gambar bersiap-siap nu takdak tapi takpa saya kaver ngan gambaq-gambaq lain... Harap maklum... :)

So apa-apa pun yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu datang dari diri kita sendiri... Saya berharap hari ini lebih baik dari semalam dan esok lebih baik lagi dari hari ini...

Untuk mengukir kembali senyuman enjoi gambaq-gambaq dalam entry kali ni ok...












Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

0 comments:

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873