Saturday, December 11, 2010

Faiz & Roshasni | Majlis Akad Nikah - 10hb Disember 2010



Jam kat MBP saya sekarang menunjukkan pukui 2:35 pagi sedangkan waktu tepatnya 2 lebih kurang 2:15 pagi... Hmmm... Agak lewat jugak memandangkan esok ada kerja pagi untuk cover sesi persiapan pengantin, kat Sungai petani pulak tu... Tapi masih lagi sempat untuk nak update blog ni bukannya pasaipa, kes duk lepak layan POC si Johnny Depp tu la... Iskkk

Walau apa pun, tahniah buat Pais yang dah pun menamatkan zaman bujangnya dengan pasangan hidup beliau, Roshasni...

Saya akan ceritakan lebih lagi untuk update mereka dalam majlis resepsi mereka 11hb dan 12 hb Disember...

Tunggu........











Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

0 comments:

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873