Tuesday, November 30, 2010

Wan Hidany - Potret Keluarga



Percutian balik kampung di utara semenanjung Wan Hidany atau dengan nama manjanya Dani bersama keluarga dilengkapkan lagi dengan sesi potret keluarga di Mohamad Amin Photography.

Sebenarnya sesi ini telah berlangsung dua minggu yang lalu oleh kerana kesibukan pihak kami di MAP dengan wedding agak lewat sikit update potret famili mereka...








Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Monday, November 29, 2010

Izwan & Nurul Izzah - 27hb November 2010



27hb November 2010 memang semua photog penuh la dengan majlis-majlis... Hehhee... Mau dak, masa petang saya dan pasangan mempelai Izwan dan Izzah sampai di tempat letak kereta Masjid Al-Bukhari orang nahhaiii...., ramai tak sangga... :P

Tapi apa-apa pun, enjoi ya dengan entry kali ni...

Untuk pasangan Izwan dan Nurul Izzah semoga berbahagia ke anak cucu...









Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Friday, November 26, 2010

Convo Time... :)




Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Wednesday, November 24, 2010

Sabariah & Zubair - Majlis Pertunangan 21hb November 2010



Majlis pertunangan Sabariah dan Zubair bermula agak awal pagi... Rumah mereka mula meriah sekitar 9.30 pagi dengan sanak saudara dan kemunculan ahli keluarga lelaki merisik dalam lingkungan jam 10... Saya pulak time tu kalut ngan nak kenuri aqiqah Fahim dirumah pulak... Nak kena tala balik pulak... Heheheh... Hari Ahad yang panjang :)












Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Saturday, November 20, 2010

Nurul Izzah & Izwan - 20hb November 2010



Sebenarnya sebelum ni saya telah pun ditugaskan untuk menjadi jurufoto utama majlis untuk akad nikah Izwan dan Izzah. Begitu jugak dengan majlis resepsi mereka nanti bagi pihak laki-laki pada 27hb November ini...

Bagaimana tiba-tiba Izwan baru-baru ini call pada Hari Raya Qurban yang kedua dan menyatakan hasratnya untuk tugaskan saya membuat liputan untuk majlis resepsi pihak perempuan sekali di Pendang oleh kerana jurufoto telah ada mengalami kesulitan.

Alhamdulillah dalam masa yang yang singkat untuk persiapan dapat saya menjalankan tugas kali ini dengan bantuan daripada pasangan yang sporting serta cuaca yang baik...










P/S: Izwan, baju both of you dan make-up sangat cantik... :) Isteri saya pun suka tengok...


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

OUTING LANDSCAPE PETANG TADI :D



Bertemankan Nazim Nazlan dan Zaidee Omar... Kami bertiga sahaja dengan sebijik kereta bertolak dari studio pukul 3 petang... Sampai sana ayaq duk tengah surut... Dari Kuala Kuar cari ayaq sampai ke Kuala Perlis...

Hehehe... Sebenarnya julung kali saya nak buleh pi keluar amik gambar, tambahan pulak gambar scenery yang saya kurang minat sebab kena pi tungguuuuuu... Changukkkkkk... Lepakkkkk... Snap satu... Tungggguuuu... Lepakkkkkk... Changukkkk... Snap satu lagi... Tungguuuu... Hahahah... Dah la kena tunggu masa yang sesuai hmm... Tapi bila dapat gambar sekurang-kurangnya 10%-20% daripada apa yang diinginkan tu membuatkan hati ni ada lagi la kesabaran dan keinginan untuk nak shoot lagi... Hmmm...

Hehehehe... Tera nak tunggu ayaq pasang... Tapi seronok la berjalan... Singgah pasar malam, tengok orang bertenet tepi pantai, usha ikan belacak, pi kangar pekena char kueteow, beli backdrop kat Mr Anas, paihtu baru la tala balik... Perghhh... Panjang hari ni... :P

Sampai studio lebih kurang 9.30 pm - 10 pm pasang backdrop baru, kemaih barang, bersih gears esok ada wedding job... :D

Nanti nak set lagi untuk subjek yang lebih menepati sasaran dalam pala otak ni... Heheheh...

Alhamdulillah hari ini amat la menyeronokkan...







Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873