Wednesday, October 13, 2010

Studio Mohamad Amin Beroperasi 17hb Oktober Ini InsyaAllah



Untuk beberapa hari sahaja lagi saya akan beroperasi di No. 24, Tingkat 1, Taman Pandan, Alor Setar... Studio ini juga dijadikan sebagai pejabat urusan untuk Perniagaan Mohamad Amin Bin Samsudin bagi menjalankan aktiviti-aktiviti seni seperti Seni Reka Grafik, Seni Halus dan lain-lain lagi...

Tips lokasi studio:
Berhampiran Perodua, Kuewteow Iman dan TAT Nasi Ayam



Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

6 comments:

Skaterix said...

stailo la chocalate...dah ada studio sendri...lepas ni murah rezeki lg la hg...
smoga suksess...

Tony Kamal

cik senah said...

alhamdulillah.. tahniah nohh.. ermm.. lepaih nie kalau nak amik gambaq kat white studio amin.. rasanya takdak masalah kot nohh..

p/s: ermm.. strategik betoi pemilihan studio.. dekat ngan "sumber makanan.." !~ hehehe :P

kowneysa said...

congratulation and all the best..definitely will drop by..tapi taman pandan tu area mana eh? sorry la fail la kalau peta kat alor setaq skrg..dah mcm2 sangat dah naik..;)

Mohamad Amin said...

Kamal: terima kasih tony kamal...
Ciksenah: yap... Mai la amik gamaq paihtu pekena char kueteow...
K'own: taman pandan kat jalan sultanah bahiyah... Dekat ngan pusat jualan perodua dan kuewteow iman...

hirzanr said...

Tudia...rezeki Allah bagi.TAHNIAH la choc.
Paih ni nk suruh amik gambaq kot jitra lagi bleh kot.. :)

Mohamad Amin said...

Hirzan: InsyaAllah, Hirzan call kita sampai... Kalau balik mai Alor Setar singgah la kat studio ya...

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873