Thursday, July 8, 2010

Berkurun Baru Nak Update... :P



Dah lama jugak sejak post yang sebelum ni duk kata nak update tak jugak update. Tapi kali ni saya selit jugak masa untuk update ke semua liputan wedding job baru-baru ni sepanjang cuti sekolah yang telah bermula sejak 4hb Jun yang lalu secara ringkas.

Minggu yang pertama saya bersama 3 pasangan sepanjang 4 hari bermula 4hb Jun itu sampai 7hb pada hari Isnin... Minggu berikutnya 11hb, 12hb dan juga 13hb... Memandangkan kerja-kerja produksi yang melambak yang membuatkan masa begitu padat :)


Mazlan & Azziyati 4hb & 6hb JUN 2010










Haslimi & Nurfariza 7hb JUN 2010








Haiyu & Azhar 5hb & 12hb JUN 2010










Hirzan & Anisah 11hb, 12hb & 13hb JUN 2010











Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

2 comments:

pakrul said...

bro hang punya gambaq superb arr bro..aku terkesima tengok!!thumbs up

Mohamad Amin said...

Terima kasih...

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873