Monday, July 26, 2010

Rugby SUPER 10'S

Sebelum ni dah saya pertontonkan sedikit aksi sukan ganas; Muay Thai atau lebih dikenali dengan tomoi, ni sekali lagi ada saya menambahkan koleksi dengan satu lagi sukan ganas plup plap plup plap berlaga pi mai pi mai... Rugby, memang ganaih... So, ini ada la sikit saya uploadkan kat blog ni dan lebih shot dalam koleksi album sukan saya di FB... Peace...






Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Thursday, July 8, 2010

Berkurun Baru Nak Update... :P



Dah lama jugak sejak post yang sebelum ni duk kata nak update tak jugak update. Tapi kali ni saya selit jugak masa untuk update ke semua liputan wedding job baru-baru ni sepanjang cuti sekolah yang telah bermula sejak 4hb Jun yang lalu secara ringkas.

Minggu yang pertama saya bersama 3 pasangan sepanjang 4 hari bermula 4hb Jun itu sampai 7hb pada hari Isnin... Minggu berikutnya 11hb, 12hb dan juga 13hb... Memandangkan kerja-kerja produksi yang melambak yang membuatkan masa begitu padat :)


Mazlan & Azziyati 4hb & 6hb JUN 2010










Haslimi & Nurfariza 7hb JUN 2010








Haiyu & Azhar 5hb & 12hb JUN 2010










Hirzan & Anisah 11hb, 12hb & 13hb JUN 2010











Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873