Thursday, May 27, 2010

Akad Nikah - Mail & Zira

Mail & Zira

Kami mengakhiri sesi penggambaran outdoor untuk majlis akad nikah Mail dengan pasangannya Zira di Gua Kerbau. Bersama-sama saya yang menemani hingga ke waktu maghrib ini ialah Nazim sebelum kami bersurai.

Seperti juga pada awal permulaan majlis begitu memuaskan hati yang mana berlangsung sejurus solat Asar.

Walau apa pun, kedua-dua pasangan pengantin merupakan client yang 'sporting' dan mudah diatur susun supaya proses penggambaran berjalan dengan lancar...

Terima kasih diucapkan dan Selamat Pengantin Baru untuk pasangan Mail & Zira...






P/s: Semalam update blog tengah ngantuk susun ayat pun tak betui... Heheheh... :P


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Wednesday, May 19, 2010

Haiyu & Azhar - Akan datang



Majlis akad nikah Haiyu dan Azhar baru-baru ini akan saya upload bersama-sama dengan majlis resepsi mereka yang akan berlangsung pada bulan Jun nanti... InsyaAllah...


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Monday, May 10, 2010

Saya tengok orang berkelahi



Malam hari Sabtu aku ngan Nazim set untuk pi tengok pertandingan tomoi peringkat kebangsaan yang dianjurkan oleh Telekom Malaysia... Saja nak pi tengok ambik gambaq... Ramai jugak rakan jurugambaq yang lain turut serta menghadirkan diri kat event tu...




Dari jauh sampailah ke tepi ring kami selinap pi dekat abih-abih saya snap tak banyak mana pun, angle tak berapa nak kena ditambah lagi dengan duk ghalit tak sempat nak tekan shutter sebab taksub duk tengok sprapp papp piapp pappp phuak plapp dishh geng tomoi duk berkelahi... Hehehe...


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873