Monday, April 26, 2010

Thank God its Friday Morning...

Aki - Crooked @ Gurun R&R
Aki | Crooked grind | Gurun

Jumaat baru-baru ni, saya dan beberapa orang kawan dah setting untuk buat shooting photo scene skateboard kat Gurun punya R&R...

Kami sampai kat site dalam lingkungan 9 - 9.30 pagi dan matahari agak dah tinggi, nak buat macam mana mesti la sarapan pagi dulu kat Kopitiam Convent... Hehehe...

Sampai sana bersama ada Mat Aki, Pak Dan ngan Black yang seram sejuk ketaq nak try tapi dalam hati ada berani la...

Berkat perancangan untuk balik ke rumah sebelum semayang jumaat la dua tiga trick budak-budak ini land jugak... Syabas... :P

p/s: Next time kita repeat lagi... Kesian kat Black... Hehehe...


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

0 comments:

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873