Wednesday, April 21, 2010

Sheikh & Ayu

Update kali ini adalah majlis akad nikah pasangan dari Alor Setar.

Sheikh Mahmud dan pasangannya Ayu yang mana selamat diijab kabulkan baru-baru ini akan melangsungkan majlis resepsi mereka bulan depan. Tapi kalau saya nak tunggu sampai bulan depan baru nak update tak syok la jugak so saya update la hat akad nikah ni awai sikit walaupun tak seawai mana pun.

Gamaq yang diupload kat blog ni pun tak banyak sangat tetapi sebagai teaser ja untuk nanti grand upload pasangan ni Mei nanti... Tunggguuuuuu...

Kalau nak tengok lebih lagi instant update boleh la add saya kat facebook - Mohamad Amin Samsudin :P

Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

0 comments:

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873