Monday, April 26, 2010

Sabtu Baru-baru Ni...

Hari Sabtu baru-baru ni saya isikan dengan hari yang bermula seawal 6 pagi. Selalunya hari hujung minggu macam ni memang selalu saya isikan dengan mentelaah beberapa muka surat mimpi sampai episod yang menakjubkan kalau abih-abih pun pukui 10 pagi atau pukui 12 tengahari baru nak bangun...

Bangun awai ni pun sebab nak kena jaga Fahim yang mana mak dia kena ada pulak sekolah ganti makna kata hari kerja... Jaga la kita pun sampai pukui 8.30 pagi, dah tu bagi kat mak menakan Fahim pulak yang jaga sebab pak dia nak pi breakfast kat luaq ngan kengkawan yang mana berjanji nak shoot gambaq kat menara, ada orang terjun bangunan... Pakai payung la...

So, ni ada la sikit dua gambaq yang terambil hari sabtu tu... Heheheh... Sampai ke petang hari diisi dengan pelbagai agenda, kedai cuci gambaq, kilang printing, bank, kedai basikal, arked (kedai game), pekan rabu... Heheheh...

Boys day out jugak la... :P






Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

0 comments:

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873