Friday, April 30, 2010

Classic

Buatnya satu hari ni lapang ja ngan hati ada sikit baloq nak buat kerja-kerja design dan jari pulak dah lama tak petik camera, maka bersetuju la saya dengan cadangan dari satu pihak yang nak amik gamaq orang lompat-lompat yang orang panggil parkour kot.

Kita boleh saja asal benda baru mesti ada mau cuba tapi keadaan tak mengiizinkan di mana talent-talent yang dijanjikan tidak dapat menghadirkan diri. Jadi untuk mengelakkan rasa bosan yang teramat daripada tak buat apa langsung saya dan beberapa kawan yang lain mencadangkan la back up plan.

So, sepetang saya diperlengkapkan dengan beberapa shot rider-rider basikal fixed gear Alor Setar.

Terima kasih kepada semua yang terlibat...






Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

4 comments:

munkyclanz said...

sory bro xdpt hadir arie 2..
coz ade urusan yg prlu di slesai kan..

Mohamad Amin said...

No prob... Nanti set lain...

munkyclanz said...

jumaat ni bro,sy dah set dgn adiey..

Mohamad Amin said...

Sori tapi Jumaat ni saya ada kerja kat Penang insyaAllah... Tak berani nak janji nak set lagu mana...

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873