Friday, April 30, 2010

Classic

Buatnya satu hari ni lapang ja ngan hati ada sikit baloq nak buat kerja-kerja design dan jari pulak dah lama tak petik camera, maka bersetuju la saya dengan cadangan dari satu pihak yang nak amik gamaq orang lompat-lompat yang orang panggil parkour kot.

Kita boleh saja asal benda baru mesti ada mau cuba tapi keadaan tak mengiizinkan di mana talent-talent yang dijanjikan tidak dapat menghadirkan diri. Jadi untuk mengelakkan rasa bosan yang teramat daripada tak buat apa langsung saya dan beberapa kawan yang lain mencadangkan la back up plan.

So, sepetang saya diperlengkapkan dengan beberapa shot rider-rider basikal fixed gear Alor Setar.

Terima kasih kepada semua yang terlibat...






Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Monday, April 26, 2010

Sabtu Baru-baru Ni...

Hari Sabtu baru-baru ni saya isikan dengan hari yang bermula seawal 6 pagi. Selalunya hari hujung minggu macam ni memang selalu saya isikan dengan mentelaah beberapa muka surat mimpi sampai episod yang menakjubkan kalau abih-abih pun pukui 10 pagi atau pukui 12 tengahari baru nak bangun...

Bangun awai ni pun sebab nak kena jaga Fahim yang mana mak dia kena ada pulak sekolah ganti makna kata hari kerja... Jaga la kita pun sampai pukui 8.30 pagi, dah tu bagi kat mak menakan Fahim pulak yang jaga sebab pak dia nak pi breakfast kat luaq ngan kengkawan yang mana berjanji nak shoot gambaq kat menara, ada orang terjun bangunan... Pakai payung la...

So, ni ada la sikit dua gambaq yang terambil hari sabtu tu... Heheheh... Sampai ke petang hari diisi dengan pelbagai agenda, kedai cuci gambaq, kilang printing, bank, kedai basikal, arked (kedai game), pekan rabu... Heheheh...

Boys day out jugak la... :P






Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Thank God its Friday Morning...

Aki - Crooked @ Gurun R&R
Aki | Crooked grind | Gurun

Jumaat baru-baru ni, saya dan beberapa orang kawan dah setting untuk buat shooting photo scene skateboard kat Gurun punya R&R...

Kami sampai kat site dalam lingkungan 9 - 9.30 pagi dan matahari agak dah tinggi, nak buat macam mana mesti la sarapan pagi dulu kat Kopitiam Convent... Hehehe...

Sampai sana bersama ada Mat Aki, Pak Dan ngan Black yang seram sejuk ketaq nak try tapi dalam hati ada berani la...

Berkat perancangan untuk balik ke rumah sebelum semayang jumaat la dua tiga trick budak-budak ini land jugak... Syabas... :P

p/s: Next time kita repeat lagi... Kesian kat Black... Hehehe...


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Wednesday, April 21, 2010

Sheikh & Ayu

Update kali ini adalah majlis akad nikah pasangan dari Alor Setar.

Sheikh Mahmud dan pasangannya Ayu yang mana selamat diijab kabulkan baru-baru ini akan melangsungkan majlis resepsi mereka bulan depan. Tapi kalau saya nak tunggu sampai bulan depan baru nak update tak syok la jugak so saya update la hat akad nikah ni awai sikit walaupun tak seawai mana pun.

Gamaq yang diupload kat blog ni pun tak banyak sangat tetapi sebagai teaser ja untuk nanti grand upload pasangan ni Mei nanti... Tunggguuuuuu...

Kalau nak tengok lebih lagi instant update boleh la add saya kat facebook - Mohamad Amin Samsudin :P

Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu
Sheikh & Ayu


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

Tuesday, April 20, 2010

Soleha & Azim

Hmmm... Agak lambat jugak saya nak kemaskini dan upload gambaq-gambaq... Sibuk sangat kot... Sampaikan dah hantaq album dan dvd-r kat customer dah dekat 5 hari dah baru nak update blog ni... Hehehe... Tahniah kepada pasangan Soleha dan Azim, moga berkekalan ke anak cucu...

Soleha & Azim
Soleha & Azim
Soleha & Azim
Soleha & Azim
Soleha & Azim


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

PROMO!!! PROMO!!! PROMO!!! For 22nd April 2010

Check out my Facebook Profile for more information. Got special promotion this THURSDAY...


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873