Sunday, March 21, 2010

Pi tengok Petronas Cubprix

Baru-baru ni ada la sikit event besaq kat Alor Setar ni, cubprix... Dan semestinya kalau ada ja event sukan-sukan bermotor ni, memang ramai la yang datang berkunjung dan kena pulak hari cuti...

Member-member dah ajak dari hari first lagi tapi keadaan tak dapat mengizinkan disebabkan ada job kat Pendang so kenalah utamakan kerja. By the way saya akan upload gamaq majlis akad nikah tersebut dalam entry yang akan datang.

Untuk tidak melunturkan hati sendiri yang memang berkobar-kobar nak pi amik gamaq cubprix ni so saya pun ikut la kengkawan pada hari kedua event cubprix tersebut. Semangatnya tak sangga, pukui 7.30 pagi lagi saya dah terpacak order teh tarik kat kopitiam sambil tangan duk talipon hat member-member semalam yang kata nak pi cubprix lagi... Gerak depa ja dari tidoq mai meet up kat kopitiam. Yang mai, Azfar, Boy ngan Afifi. So empat orang kami ja terjah pi cubprix seawal 9 setengah 10 pagi lagu tu.

Macam-macam ada tapi shot tak berapa besh la angle kureng sikit. Tapi kepuasan ada la sikit dan dikongsi bersama-sama kengkawan yang sekapai pi.

Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar
Petronas Cubprix Alor Setar

Balik dari tapak event tu agak dalam tengahari jugak la sebab panaih diq-diq. Afifi la yang paling banyak sekali bawak balik cenderahati yang dia kutip kat booth-booth promosi. Hehehe...

Vroooooooommmmmm!!!


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

3 comments:

Emora Valeria said...

vroom!smart!

diyana his wife said...

dalam dok kata tu dia buh gak gambaq pompuan2 tuh..ish

diyana his wife said...

2 last pic cukup xberkenan

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873