Thursday, February 25, 2010

SMKTAA vs ASTECH

"Kerja banyak tak siap lagi... Relaks dulu...", itulah yang saya pamerkan pada status Facebook 3 jam yang lalu dan sekarang masih lagi banyak... Untuk mendapatkan mood saya pick up beberapa keping gambaq daripada kad memori dan update blog dulu sebagai "appetizer" sebelum nak design kerja-kerja lain yang melambak-lambak...

Buat seketika yang hampir lama jugak saya tak update blog ni. Untuk entry kali ini saya memaparkan isi serta kandungan yang lain dari yang selalu saya tampilkan untuk tatapan semua.

Kali ini saya menghadiri perlawanan bola sepak sekolah dengan kerjasama pihak sekolah, Cikgu Khalil, Cikgu Sofiri dan beberapa guru-guru lain... Pertandingan di antara Sekolah Menengah Tunku Abd. Aziz menentang Sekolah Menengah Teknik Alor Setar di padang Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Syed Omar...










Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

2 comments:

Skaterix said...

stailo jgk...
aku terpesona sbb jarang aku tengok pict tentang dunia bola!

Mohamad Amin said...

Hehehe... Bola perinkat sekolah ja ni... Nanti kita buh gambaq bola hat sempoi lagi...

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873