Monday, February 15, 2010

Kereta Mini Putih

Tak tau hari apa tah, hari Ahad kot, malam harinya Bulat dan kengkawan lain ajak lepak pekena shisha kat satu restoran kat hutan kampung. Kami semua lepak dalam sejam dua sambil merancang mana nak pi shooting.

Petang sebelumnya saya dah terlajak lena sampai ke Maghrib tak pi la nak shoot motorcross kat Jitra. Untuk mengisi masa lapang jugak walaupun tak selapang mana, kami pi shoot kat tengah pekan.

Takdak subjek pun tapi ada member-member Boy mai ngan mini-mini cooper... Boleh la buat subjek... Hehehe...

Bulat & Mini

Hehehe... Setup-setup, snap-snap, alih-alih pukui 2 pagi... Mak oi bini kat rumah mesti duk tanya pasaipa tak balik lagi... Sepp baik telefon asyik network busy, hehehe kalau tidak mesti kerap berdering...



Balik lepaih wrap pi lepak ngan depa kat Nasi Lemak Ali pekena setengah pinggan balik kenyang mata berat... Hehehe...


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

2 comments:

Emora Valeria said...

hey chumel gila!

Mohamad Amin said...

Budak tu yang comel ka kereta mini... Hehehe...

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873