Saturday, February 6, 2010

Fixed Gear Photoshoot with Saiful Is Udey and friends

Seharian selepas pulang dari kerja hari ni (Khamis; 4 Feb 2010) memang matlamat hati ni nak kemaskini blog dengan agenda-agenda yang banyak jugak sepanjang minggu ni memandangkan sekali lagi blog saya ni hanya mampu diupdate seminggu selepas entry sebelumnya.

Hehehe... Bagaikan kemaskini mingguan saja... Tapi sebagaimana tadi pulang dari kerja sempatlah rehat di ruah seketika, jenguk Fahim dan kemudian keluar bersama-sama Aspa dengan tujuan nak pergi ke Changloon atas alasan kerja-kerja fotografi yang dah berjalan selama dua tiga hari...

Awal hari ini juga, Saiful Iswadi atau lebih manja dengan panggilan Udey dah call saya pagi-pagi lagi dengan nada happy bagitau basikal yang dia pesan sudah sampai... Boleh buat photoshoot malam harinya...

Dipendekkan cerita, Sesampai kami di Changloon tempat yang nak di'settle'kan tu kami tak dapat akses untuk memasukinya sebab sudah lewat petang... Jadi kami pulang ke Alor Setar... Sesi bersama Udey agak awal bermula kira-kira 9 malam sampai la pukul 1 pagi...

P/s: Udey, aku nak shoot gambaq hang siang hari... Nanti buat lagi bila basikal ada banyak kay...

Fixed Gear nite
Fixed Gear nite
Fixed Gear nite
Fixed Gear nite
Fixed Gear nite

And friends
Fixed Gear nite
Fixed Gear nite
Fixed Gear nite
Fixed Gear nite
Fixed Gear nite

And me
Fixed Gear nite

Sekali-sekala boleh keluaq ambik gambaq memang rasa seronok... Tapi panggilan telefon bini yang suruh kita balik rumah cepat yang tak tahan... Hehehe... Jangan marah a sayang...

Tercapai jugak matlamat nak kemaskini blog... Hehehehe...


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

4 comments:

Emora Valeria said...

hebat~

Mohamad Amin said...

Terima kasih...

Ninie Hanis said...

so impressive.kirim slm kat diana.

Mohamad Amin said...

Thanks... InsyaAllah...

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873