Friday, January 15, 2010

Overnight Skateboarding dengan kawan-kawan (Full Version)

Balik dari kerja petang jugak la, Maklum la hari Khamis, Jumaat cuti dan pulak main dengan letih tak sempat nak pi beriadah. Apa yang sempat sebelum maghrib saya pi beli lima bungkus nasi ayam Tat yang boleh dikatakan glamor jugak la kat pekan Alor Setar ni.

Sampai rumah dah makan, lepaih Isyak teruih tidoq tapi sebelum tu adala saya bertanya kat kengkawan kot-kot ada yang nak keluaq skate kat pekan malam-malam supaya boleh jugak hilangkan rasa bosan dengan shoot gamaq.

Terjaga pukui 12 tengah malam habaq kat bini nak keluaq pi amik gamaq. Budak-budak lain pun dah set dah tempat dan time. Celapak saya pi amik Mat Aki teruih ke Pekan Rabu. Dan-dan sampai bebudak semua teruih skate sampai la 4-5 pagi. Jalan-jalan pun syok ja lengang sebab Road Block Polis Trafik berceramoq kat tengah pekan, tak banyak rempit atau kereta lalu-lalang...

Abih skate kami sempat jugak posing-posing bersama-sama walaupun tengah berlemoih semua ngan peluh beghetang, gedik-gedik sambil dalam kepala otak saya duk aturkan ayat apa nak bagitau bini ni balik dekat nak Subuh. Hehehehe....















Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

7 comments:

fazren raiz said...

salam amin.. cantek noo gamaq.. story line stai boh lagi byk loghat lagi bes...

Mohamad Amin said...

Walaikumsalam jack... Terima kasih...

mohdzaidee said...

dasyat hang mohammad amin..nak join len kali leh x??

Mohamad Amin said...

Alahai jang... biasa biasa ja aku ni oi...

jeebsion said...

good job done amin!

Mohamad Amin said...

Thank you najib...

makalalag ismail@polixion said...

gmbr plg last..hahaha

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873