Wednesday, December 2, 2009

Update Konon... Hehehe

Seperti mana yang anda tidak tahu sama sekali, saya adalah seorang yang malas, agak malas tetapi bukanlah malas yang malas, hanya malas untuk mencuri sedikit masa rehat sampaikan nak update blog untuk kerja sendiri pun malas.

Tapi bila pegang papan kekunci ni macam-macam berpusing-pusing di fikiran untuk dipetakan. Mahu diceritakan tentang perkara semalam pasal hal sukan; peduli apa, nak dibincangkan mengenai perkara yang boleh membantu di internet seperti software skills, hardware update, gadget, dah berlambak dah ada. Nak tulis pasal diri sendiri; malu; bukan ada apapun yang bagus.

Jari tangan saya pegun untuk seketika untuk memberikan ruang minda saya 'tele' dengan penulisan. Dalam diri ini rasa ingin membuat perubahan walaupun dah banyak perubahan yang telah berlaku di dalam atau luar kawalan.

15 minit diambil hanya untuk melengkapkan tiga perenggan yang belum tentu dapat 'C' kalau dinilai oleh guru Bahasa. Teruklah...

Hehehe... Poyo gila... Duk mengarut ni sampai taktau nak buat apa... Later on saya akan muatnaik beberapa gambar-gambar nikah, kahwin dan lain-lain...Call now for booking
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

0 comments:

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873