Saturday, December 12, 2009

Testing, testing 1, 2, 3...

Hehehe... Salam semua untuk awal pagi hari Sabtu... Seharian Jumaat macam biasa... Rileks saja, buat teka silang kata, tengok TV, online, semayang Jumaat dan lain-lain... Sempat jugak pi Tesco cari barang-barang untuk nak buat kerja esok sempena "product shoot"... Foam board, tape, dan beberapa barangan lagi, susu low fat, roti, sayur-sayuran, cadar, sarung bantal baru, kain penggilap... Perlu ka saya mention... hahaha...

Takpa, sekurang-kurang ada juga something untuk diceritakan... Nak buat esok ni punya product shoot pun untuk yang kali ke dua atau tiga kot selepas yang sebelum ni tahun lepas dengan yang pertama kot dalam 3-4 tahun lepas... masa tu pun buat direction saja untuk kehendak dalam brochure/booklet yang saya kena design. Photographer pun main boleh tahan saja... Tetapi untuk esok ni saya nak shoot sendiri, dah siapkan satu dua konsep, ikut la apa product/materialnya... InsyaAllah kalau sempat nanti saya akan updatekan ke entry berikut...

Untuk entry hari ni, saja nak letak gambar yang test lighting semalam... langsung tak setup apa pun... benda alah model/action figure pun takdak... selak-selak kat dapur jumpa buah limau... heheh... testing dulu la... Nothing special nak bagi tau in advance...

gamaq ni pun saya tak edit apa dah, main resize upload ja... kot color tervibrant sikit besa la... hehhehe....





Renungan: Semoga hari ini lebih baik dari semalam dan esok lebih baik dari hari ini... InsyaAllah...


Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

0 comments:

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873