Thursday, December 3, 2009

Orang Kata

Orang kata... Susah nak shoot potret..., orang kata... Senang ja nak ambil gambar potret... Shoot saja...

Ada aku terbaca dalam blog seorang daripada photographer tempatan kat alor setar ni menceritakan tentang proses shooting (esp. untuk foto majlis perkahwinan), ada kena mengena dengan gadget dan tool, skill komunikasi dan banyak lagi... Selepas aku pertimbangkan, kalau nak lagi dasyat potret, tinggi jugak la level kepayahannya... Tapi insyaAllah kalau ada usaha dan doa lama kelamaan ada la mudahnya...

Sebagai konklusinya aku kata, susah ada, senang pun ada.






Call for booking now!!!
Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873

0 comments:

Post a Comment

MOHAMAD AMIN BIN SAMSUDIN | PHOTOGRAPHY DESIGN ETC.


Mohamad Amin Samsudin
012 222 1873